Είμαστε περηφανες που σαν Παγκυπριος Συνδεσμος Μονογονιων διοργανωσαμε την 3η ομαδικη εκθεση ζωγραφικης, φετος με θεμα την βια κατα των γυναικων.
 

Ευχαριστουμε τους καλλιτεχνες, επαγγελματιες και ερασιτεχνες που συμμετειχαν, αρθρωνοντας τον δικο τους πολιτισμικο/ συγκλονιστικο λογο κατα της βιας.

 

Ευχαριστουμε τον Πρυτανη του Πανεπιστημιου Κυπρου δρ.Τασο Χριστοφιδη για την την τελεση των εγκαινιων και την θερμη παρουσια του, αναδεικνυοντας τον κοινωνικο ρολο του ακαδημαικου κοσμου και του πανεπιστημιου στην αναχαιτιση της λαιλαπας της εμφυλης βιας.

 

Τιμουμε την 8η του Μαρτη με αγωνες για τα δικαιωματα των γυναικων ! Προεδρε δεν φταιμε εμεις για τις διακρισεις σε βαρος μας, ουτε για την βια και τις γυναικοκτονιες.

Το κρατος μας οφειλει προστασία!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Διαβάστε περισσότερα: 3η έκθεση εικαστικών συνδέσμου μονογονιών

 

 

 

 

 

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων διοργανώνει ομαδική έκθεση ζωγραφικής/γλυπτων/καλλιτεχνικής αφισας/εικαστικών, με επαγγελματίες και ερασιτέχνες ζωγράφους, με θέμα τη βία κατά των γυναικών, καθώς η χρονιά που πέρασε ανέδειξε την έκταση αυτού του φαινομένου.Σύνδεσμος Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων διοργανώνει ομαδική έκθεση ζωγραφικής/γλυπτων/καλλιτεχνικής αφισας/εικαστικών, με επαγγελματίε

 

Ο Σύνδεσμος αποφάσισε όπως όλες οι δράσεις της χρόνιας να είναι αφιερωμένες σε αυτό. Ο κάθε καλλιτέχνης μπορεί να εκθέσει έργα με τον τρόπο που αντιλαμβάνεται 

και θελει να αναδείξει το φαινόμενο της βιας κατά των γυναικών. Τα καθαρά έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν για στήριξη απόρων Μονογονεϊκών Οικο

γενειών.

Ο κάθε καλλιτέχνης θα παραχωρεί το 30% της πώλησης του έργου του στον σύνδεσμο προς αυτό τον σκοπό εκτός αν θέλει να παραχωρήσει μεγαλύτερο ποσοστό. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στην αίθουσα Παλιά Αγορά στο πολιτιστικό κέντρο Παλλουριωτισας.

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν Παρασκευή 6 Μαρτίου. Όλα τα έργα θα πρέπει να είναι έτοιμα να παραδωθουν τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την έκθεση (μέχρι 28 Φεβρουαρίου). Οι καλλιτέχνες που επιθυμουν να δηλώσουν συμμετοχή ή πληροφορίες μπορούν να επικοινωνήσουν από Λεμεσό και Πάφο με την Ανθή στο 99594554 και Λάρνακα Αμμοχωστο Λευκωσία με την Αρετη στο 99800382 με τηλέφωνο ή μήνυμα.

 

Στη συνέχεια θα σας αποσταλούν οι αιτήσεις να συμπληρώσετε. Οι δηλωσεις συμμετοχης λήγουν 15 Φλεβάρη. Μέχρι τότε πρέπει να ξέρουμε τον αριθμό των έργων, το είδος και τις διαστάσεις, Για καλύτερη διοργάνωση παρακαλούμε για την όσο το δυνατό πιο εγκαιρη συμμετοχή.

 

 

 

 

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μονογονεΐκών Οικογενειών μαζί με το Παιδικό Χαμόγελο διοργανώνουν 3ήμερο Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο KINGSTON ROCK BAR στη Λεμεσό στις 8,9,10 Απριλίου.

Διαβάστε περισσότερα: 3ήμερο Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Aγαπητές φίλοι και φίλες μονογονιοί , Αγαπητοί φίλες και φίλοι του Συνδέσμου,

Φίλοι βουλευτές και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων,

Φίλες εκπρόσωποι γυναικείων και νεολαιίστικών οργανώσεων,

Διαβάστε περισσότερα: Ομιλία Προέδρου στην εκδήλωση διαμαρτυρίας

Πραγματοποιήθηκε ανήμερα της γιορτής του Αγίου Νικολάου, Κυριακή 06/12/2015, στις 16:00 το απόγευμα, το καθιερωμένο τσάι που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων, στα πλαίσια των Χριστουγιεννιάτικων εκδηλώσεων. 

Διαβάστε περισσότερα: Πραγματοποιήθηκε το Χριστουγιεννιάτικο τσάι-Τα έσοδα σε άπορες οικογένειες (Φώτος)

     rik320.gif  kapatsos320.gif  CDA.jpg   herodotus.jpg  Intercollege-large.gif