Μια πολύ χρήσιμη ανακοίνωση λάβαμε σήμερα στο Email του Παγκύπριου Συνδέσμου Μονογονεϊκών Οικογενειών & Φίλων που αφορά τα μέλη μας στην Λευκωσία/ μονογονείς οι οποίοι επιθυμούν να εργαστούν αλλά δεν έχουν που να αφήσουν τα παιδιά τους.

 

Παρακαλούμε όποιος ενδιαφέρεται για φύλαξη των παιδιών του να διαβάσει την πιο κάτω ανακοίνωση όπως μας κοινοποιήθηκε και στη συνέχεια να επικοινωνήσει με το Ίδρυμα Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας για να εξασφαλίσει και να συμπληρώσει την αίτηση:

 

 

 

"Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας δέχεται αιτήσεις για κατ’ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων εώς 5 ετών.

polidinamo

 

Αγαπητοί φίλοι του Πολυδύναμου Δημοτικού Κέντρου Λευκωσίας,

 

Το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας ανακοινώνει πως στο πλαίσιο του προγράμματος «Ουράνιο Τόξο ΙΙ»,δέχεται αιτήσεις για κατ’ οίκον φροντίδα βρεφών και νηπίων εώς 5 ετών. 

 

Οι υπηρεσίες φροντίδας και απασχόλησης παιδιών θα προσφέρονται από εγκεκριμένους/ες από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας και έμπειρους/ες κατ’ οίκον φροντίστες/ στριες, οι οποίοι/ες διαθέτουν τα προσόντα και πληρούν όλα τα απαραίτητα κριτήρια ασφάλειας και υγείας που προβλέπει ο νόμος.  Το πρόγραμμα θα εποπτεύεται από έμπειρο προσωπικό του Πολυδύναμου.

 

Η φροντίδα θα προσφέρεται καθημερινά από Δευτέρα εως Παρασκευή από τις 7:00 – 14:00 ή 7:00 – 16:00, ή 14:00-18:00 αναλόγως αναγκών, εκτός των δημόσιων αργιών, για περίοδο 4ων μηνών,με πιθανότητα επέκτασης.

 

Προτεραιότητα συμμετοχής στις ποιοτικές υπηρεσίες φροντίδας θα έχουν παιδιά ανέργων, παιδιά μονογονεικώνπολύτεκνων οικογενειών, χαμηλών εισοδηματικών στρωμάτων, προερχόμενα από όλες τις εθνικότητες.

 

Κόστος συμμετοχής στο πρόγραμμα 100 ευρώ μηνιαίως (ωράριο: 7:00 – 14:00 ή 7:00 – 16:00) και  70 ευρώ για ωράριο: 14:00-18:00. 

 

Οι υπηρεσίες θα προσφέρονταιδωρεάν σε όσες οικογένειες πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια.

 

Ο αριθμός των θέσεων είναι πολύπεριορισμένος και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

 

Για αιτήσεις συμμετοχής απευθύνεστε στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, Λεωφ. Νικηφόρου Φωκά 40, 1016 Λευκωσία,

Για πληροφορίες επικοινωνείτε κάθε Τρίτη & Παρασκευή από τις 8:30-13:30 στο τηλέφωνο 22797854 ή στο email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    

 

Από το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας

11 Νοεμβρίου 2015

 

*****************************************************************

 

 

     rik320.gif  kapatsos320.gif  CDA.jpg   herodotus.jpg  Intercollege-large.gif